Formació en PNL aplicada a les sessions d'acompanyament 1 a 1

Ómun

Mentoria i acompanyament en Programació Neurolingüística aplicada a les sessions professionals 1 a 1. Com aplicar la PNL als clients/pacients a les consultes dels psicòlegs, coaches o terapeutes de qualsevol àmbit.

Aprendràs la metodologia en tres fases:

1. Calibrat i diagnòstic del client a la primera visita

2. Com crear un pla d'acció amb el mètode POPS i la Ment Hologràfica

3. Aplicació dels recursos i eines de la PNL per solucionar pors, bloquejos, incongruències, hàbits, etc. fins a 23 eines diferents. Totes guionitzades i aplicables als clients/pacients, inclús autoaplicables.

Aquesta formació és un procés de creixement i desenvolupament personal, on el mateix mapa es transformarà. Les eines s'aplicaran a l'estudiant per tal d'integrar el procés, per després saber implementar en les sessions amb els mateixos clients.

La metodologia té l'objectiu de solucionar el problema arran del client en un màxim de 5 sessions o 30 dies. La mateixa està contrastada amb més de 150 casos d'èxit. Per tant, aquest és l'objectiu principal: estalviar temps i patiment als nostres clients. Això, aporta agilitat i resolució en temps rècord. Com a resultat, proporciona autoritat i reconeixement al sector.

Si estàs compromès i vols augmentar eines de transformació, trencar la barrera professional/client i obtenir un procés de pas a pas completament estructurat, aquesta és la teva formació.

La mentoria és completament online/presencial, amb altres estudiants. Un màxim de 10 pax. On compartiràs situacions i causes diverses dels altres companys. Així, augmentaran les circumstàncies d'aprenentatge i situacions a resoldre.

A l'equip ÓMUN hi som 3 mentors, entre els quals hi ha un Filmaker i una Comunnity Manàger i un Coach expert en PNL. Tots nosaltres t'acompanyarem a crear continguts professionals a les xarxes socials i així, potenciar el teu negoci online.

Per a més informació fes clic en aquest enllaç i reserva una sessió de claredat GRATUITA amb nosaltres, per conèixer la teva situació actual i saber com podem ajudar-te per començar a desenvolupar i/o potenciar el teu negoci gràcies a la PNL:

https://mentoria.somosomun.com/

 

Sobre Ómun:

A ÓMUN ens dediquem al desenvolupament de persones, equips i organitzacions.

Creiem en la millora continuada, a través de la formació i l'acompanyament. Entrenem competències, habilitats, hàbits i busquem resultats òptims i sostenibles en el temps.


Ens importen les persones, l'autosuperació i la potenciació dels talents. Impulsem i motivem l'acció, la conquesta i l'assoliment d'objectius. El nostre èxit és el dels nostres clients. El lliurament és màxim en tots els nostres processos i des de la força, impuls i rigor treballem en l'excel·lència dels nostres serveis.

Dades principals

Ubicació Igualada

Cursos similars

Muntatge i Manteniment D'instal.lacions Solars Fotovoltaiques

Mancomunitat intermunicipal de la Conca d'Òdena

Igualada
Educació i formació

Curs De Soldador/a

Mancomunitat intermunicipal de la Conca d'Òdena

Igualada
Educació i formació

Cursos de aprendizaje de matemáticas con Calculadora Alicia

AA

Madrid
Educació i formació

Curs intensiu Plataformes Elevadores PEMP

Anoia Carretilles S.l

Av. Països Catalans 32 (Igualada)
Educació i formació

Curs intensiu PONT GRUA

Anoia Carretilles S.l

Av. Països Catalans 32 (Igualada)
Educació i formació

Cursos Intensius de CARRETONS ELEVADORS

Anoia Carretilles S.l

Av. Països Catalans 32 (Igualada)
Educació i formació